Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-27@21:01:15 GMT

خانه سبزی که مدیرعاملش یک سرایدار است+فیلم

تاریخ انتشار: ۲۵ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۴۱۳۴۸۲

خانه سبزی که مدیرعاملش یک سرایدار است+فیلم

‍‍‍‍‍‍

به گزارش خبرگزاری فارس از بندرانزلی، اسماعیل پوروطن، ۶۷ ساله، در بندر انزلی‌ زندگی می‌کند که  سال‌ها پیش همسرش را از دست داده و زندگی او در مسیری پیش رفته که او مردِ تنهای شب‌ها و روزهای دنیا نیست.

مؤسسه خیریه کودکان بی‌سرپرست و بدسرپرست سبزاندیشان وطن» عنوان کامل خانه‌ای است که پوروطن و بچه‌هایش در آن زندگی می‌کنند؛ خانه‌ای در منطقه طالب‌آباد در بندر زیبای انزلی است اما در تابلوی مؤسسه نه تنها به کودکان بی‌سرپرست و بدسرپرست اشاره‌ای نشده بلکه زیر آن نوشته شده "سرایدار اسماعیل پور‌وطن"

اسماعیل پوروطن در نقش پدرانه خود به‌قدری عمیق است که نه فقط به فکر بیمه عمر و تحصیلات عالیه فرزندانش است، بلکه برای ازدواج آنها نیز از تامین مسکن گرفته تا تهیه جهیزیه فکر کرده؛ پدری که سرزده به خانه فرزندانش می‌رود تا از اوضاع زندگی آنها بی خبر نکند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هر بچه‌ای که به این مؤسسه می‌آید، از همان ابتدا بیمه عمر می‌شوند و تمام هزینه‌های تحصیل و ازدواج آنها را می‌دهم و بعد از ازدواج نیز روز تولد خود و همسرشان، سالگرد ازدواج و تولد بچه‌هایشان به خانه‌شان می‌رود، تا ببیند چگونه زندگی می‌کنند و به چه چیزی نیاز دارند.

از درب سبز رنگ «خانه سبز اندیشان وطن» که هیچ تابلویی ندارد، وارد حیاط و باغی شدیم که روی گل و گیاه های باغ، سال کاشت درخت و یک نام نصب شده است.

درباره نامگذاری خانه سبز هم اینگونه توضیح می‌دهد که شب‌های نخستین که بچه‌ها دل‌تنگ والدین خود می‌شدند و با جیغ‌وداد از خواب می‌پریدند، به ذهنم رسید با کاشت گل و گیاه آن‌ها را از آن فضا خارج کنم و به آن‌ها می‌گفتم شما الآن پدر و مار این درخت هستید و باید مراقب آن‌ها باشید تا بزرگ شوند.

حضور چندساعته در خانه سبزی که اسماعیل‌پور وطن بنا گذاشته حکایت از رنج‌ها و دردسرهای گاه بزرگ برای او بوده و همه‌چیز به سهولت پیش نرفته است.

از درگیری‌ها و ناسازگاری بچه‌هایی که حاضر به تحمل هم نبودند تا مشکلات روحی کودکانی که قربانی شرایطی شده‌اند که خود در ایجاد آن هیچ نقشی نداشته‌اند.

 

او اما می‌گوید با تمام دشواری‌ها خودم را خوشبخت‌ترین مرد جهان می‌دانم چون هیچ روز من باوجوداین بچه‌ها تکراری نیست. ترجیع‌بند حرف‌های این مرد هم این جملات است «من عاشق خدا و وطنم هستم و مانند یک پدر عاشق، خواسته‌های بچه‌هایم را می‌شنوم و برای برآورده شدنشان تلاش می‌کنم زیرا هر چیزی که ازخداخواسته‌ام را به من داده و واقعاً لطف خدا را با چشمانم در لحظات و دفعات مختلف به چشم دیده‌ام.»

 

گاهی می‌بینم که موجودی‌ام کم است و شاید برای بسیاری باورکردنی نباشد اما به فاصله بسیار کم فردی به من مراجعه می‌کند و مثلاً پنج میلیون تومان برای کمک به بچه‌ها به من اهدا می‌کند.

اسماعیل‌ پوروطن در خانه سبزش نمونه‌ای نادر از عشق انسان به انسان را عملی کرده و مردی با مهری مادرگونه نسبت به کودکانی که ظاهراً مانند باد بی‌سرزمین‌اند اما او «امید» را به‌عنوان بذر هویت به دست این جریان می‌سپارد تا جوانه بزنند و شاخه زیاد کنند و به گل و میوه بنشینند.

 

 

انتهای پیام/۸۴۰۰۷

منبع: فارس

کلیدواژه: کودکان مستندی کوتاه خانه سبز بندرانزلی یتیم نوازی بندرانزلی بچه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۱۳۴۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیرترین پدر و مادر‌ها کدام استان زندگی می‌کنند؟

رئیس مرکز جوانی جمعیت وزارت بهداشت از کاهش فاصله ازدواج و فرزندآوری در کشور خبر داد و ثبت احوال نیز آمار مرتبط با سن فرزندآوری را اعلام کرد.

‌به گزارش همشهری‌آنلاین، صابر جباری، رئیس مرکز جوانی جمعیت وزارت بهداشت، با بیان اینکه ۵۰۰ مرکز آموزش هنگام ازدواج در سراسر کشور با خدمات رایگان فعال هستند، گفت: هم‌اکنون خدمات درمان ناباروری در همه مراکز دولتی کاملا رایگان ارائه می‌شود و در همه استان‌ها حداقل یک مرکز ناباروری سطح ۳ وجود دارد.

وی افزود: علاوه بر درمان، خدمات پیشگیری از ناباروری و اصلاح سبک زندگی هم در دستور کار قرار گرفته است.

جباری ادامه داد: هنوز درصد سزارین‌ها در کشور ما بالاست که برای سلامت مادر و جنین خطرات جدی به همراه دارد.

وی افزود: به روایت آمار، خطر ابتلا به آسم و بیماری‌های تنفسی در کودکان سزارینی نسبت به کودکان متولدشده با زایمان طبیعی بیشتر است.

جباری گفت: تجهیز خوابگاه‌های متأهلی دانشجویی و افزایش وام ودیعه دانشجویی و کاهش نوبت شب‌کاری کادر درمان از جمله اقدامات وزارت بهداشت در راستای حمایت از قانون جوانی جمعیت است.

وی به اجرای منشور کرامت مادری اشاره کرد و افزود: فاصله سن ازدواج و فرزندآوری از ۴ سال به ۳ سال کاهش یافته و توصیه ما به زوجین این است که تا ۲ سال ابتدای ازدواج به فرزندآوری اقدام کنند.

میانگین سن پدر‌ها و مادر‌ها در اولین فرزندآوری

آمار‌های سازمان ثبت احوال نیز نشان می‌دهد در اولین فرزندآوری در کل کشور در سال ۱۴۰۲ میانگین سن پدر ۳۲.۱ سال و میانگین سن مادر ۲۷.۳ بوده است.

بر اساس گزارش این سازمان، در سال مذکور میانگین سن پدر در نقاط شهری برابر با ۳۲.۷ سال و نقاط روستایی برابر با ۲۹.۹ سال بوده است.

همچنین، بین استان‌ها بیشترین میانگین سن پدر در اولین فرزندآوری مربوط به تهران با رقم ۳۴.۵ سال و کمترین آن مربوط به سیستان و بلوچستان با ۲۷.۱ سال است.

در این خصوص مقدار شاخص در نقاط شهری ۲۸.۱ سال و در نقاط روستایی ۲۴/۴ سال است.

بیشترین میانگین سنی مادران در اولین فرزندآوری بین استان‌ها مربوط به تهران با ۳۰.۸ سال و کمترین آن مربوط به سیستان و بلوچستان با ۲۲.۷ سال است.

دیگر خبرها

  • اتفاقی که باعث شد مورایس مسلمان شود
  • ماجرای مسلمان شدن مورایس؛ ازدواج با دختر ایرانی
  • بهره‌مندی ۳۶۰ هزار نفر از خدمات روانشناختی در مازندران ‌
  • بهره‌مندی بیش از ۳۶۰ هزار نفر از خدمات مشاوره بهزیستی مازندران
  • ۲۳ درصد پرونده های مشاوره طلاق در مازندران منجر به ساز شد
  • پشت پرده مسلمان شدن مورایس سرمربی سپاهان
  • تصمیم بزرگ: مورایس چگونه مسلمان شد
  • روایت سازنده مستند «مشتی اسماعیل» از شالیکاری
  • نشانه‌های آمادگی برای ازدواج در دختران
  • پیرترین پدر و مادر‌ها کدام استان زندگی می‌کنند؟